Brillenglazen en monturen


Bij ons vindt u een ruime keus aan monturen. Uiteraard doen we ons best om voor iedere klant de geschikte bril in huis te hebben.

Modebrillen

Wij zijn o.a. leverancier van:

Porsche design, Rodenstock, Vasuma, Albert I'mstein en nog vele andere merken.

Speciaal voor kinderen:

Onze merken voor onze jonge klantjes zijn sterk en betaalbaar.
Onder andere vind je bij ons Vingino en Ray Ban.

Zonnebrillen

De zonnebril is tegenwoordig een bijna onmisbare accessoire. Wij hebben er een flink aantal op voorraad. Een aantal is ook op sterkte te verkrijgen, hiervoor hanteren wij zéér aantrekkelijke prijzen! Uiteraard gebruiken wij daar kwaliteitsglazen van Rodenstock voor: Unikleur, Dégradé, Polariserend, met of zonder leesdeel: de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.

Onze zonnebrilmerken:

Serengeti, Ray Ban, en Prada

Speciaal

Oogbescherming voor de allerkleinsten

De brillen van Julbo Kids zijn onverwoestbare zonnebrillen voor baby's, peuters en kleuters. Deze speciale brillen zitten dankzij de unieke pasvorm altijd goed. Op z'n plaats gehouden door een elastisch koordje is het een must voor ieder kind wat af en toe buiten in de zon komt. Er zijn steeds meer studies die wijzen op de noodzaak van het dragen van zonnebrillen bij kinderen.

Doe de Zeiss kijkprofiel analyse!

Bepaal uw persoonlijke kijkgewoontes: Wij werken samen met ZEISS en het ‘Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar je ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing je problemen verhelpen kan.
Klik hier om naar de analyse te gaan.