OPTIEK Leezr

Contactlenzen


Lenzen zijn er in soorten. Elk met hun eigen specificaties, mogelijkheden en prijs. Bij ons kunt u zich altijd vrijblijvend laten voorlichten omtrent de eindeloze mogelijkheden met lenzen. Voor de prijs hoeft u het tegenwoordig niet meer te laten, u draagt al lenzen vanaf €15,- per maand all-in. En of u nu kiest voor het gratis betalen in termijnen of voor pin of kontant, bij ons maakt het echt niets uit.

Mogelijkheden

Zachte lenzen

Zachte lenzen zijn onderverdeeld in Maand- en Daglenzen. Beide systemen zijn erg veilig, mede door de eraan gekoppelde controles. Wilt u een keer ervaren wat het is? Maak gerust een afspraak of kom even langs.

Harde lenzen

De oudste lenssoort, maar nog steeds in gebruik. De vormstabiele lens biedt vele mogelijkheden voor alle mogelijke correcties.

Nachtlenzen

Oók voor Nachtlenzen kunt u uiteraard bij ons terecht. Zorgeloos zien overdag, de lenzen doen hun werk in de nacht. Nieuwsgierig? Maak gerust een afspraak of kom even langs.

Multi-focale lenzen

Worden de lettertjes te klein en wilt u dit graag combineren met uw lenzen? dan zijn de Multifocale lenzen vast iets voor u. Zorgeloos kijkplezier op alle afstanden. Wilt u weten of het ook voor u dé oplossing is? Maak gerust een afspraak of kom even langs.

Specials

Onder Specials verstaan wij bijvoorbeeld de Keratoconus lenzen, speciaal voor klanten met een afwijking aan het hoornvlies. Ook deze lenzen passen wij inmiddels succesvol aan.